Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

De som inte ens tycker om fisk har jublat över detta recept. Helt klart värt att provas!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka laxfiléerna i småbitar (kanske går att köra som en färs i matberedaren men jag tycker om att det blir lite bitar).
  2. Hacka även dillen och kaprisen. Finhacka löken och häll alltsammans i en bunke.
  3. Blanda med ett ägg och smaka av med salt och peppar.
  4. Låt gärna stå någon timme i kylen om tid finns så blir det extra god smak på biffarna!
  5. Forma biffar i lagom storlek och stek dem ca 1 minut på varje sida. Inte för länge, då blir de torra.
  6. Häll sedan i crème fraishen och låt det puttra till biffarna är färdiga.
  7. Vänd gärna biffarna någon gång så crème fraishen hamnar överallt.
  8. Servera med en god sallad och potatis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.