- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
De som inte ens tycker om fisk har jublat över detta recept. Helt klart värt att provas!!!
Instruktioner
- Hacka laxfiléerna i småbitar (kanske går att köra som en färs i matberedaren men jag tycker om att det blir lite bitar).
- Hacka även dillen och kaprisen. Finhacka löken och häll alltsammans i en bunke.
- Blanda med ett ägg och smaka av med salt och peppar.
- Låt gärna stå någon timme i kylen om tid finns så blir det extra god smak på biffarna!
- Forma biffar i lagom storlek och stek dem ca 1 minut på varje sida. Inte för länge, då blir de torra.
- Häll sedan i crème fraishen och låt det puttra till biffarna är färdiga.
- Vänd gärna biffarna någon gång så crème fraishen hamnar överallt.
- Servera med en god sallad och potatis!
Publicerat den
30 juli 2010
Liknande recept
Skriv kommentar