Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med broccoli och pärlcouscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Stekt lax med enbart salt och peppar är oslagbart gott - förutsatt att laxen är färsk och fin. Här får den gott sällskap av citronbroccoli och tuggig pärlcouscous.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen. Lägg i couscousen och låt koka utan lock i 20 minuter.
  2. Skölj och dela broccolin i små buketter. Låt dem koka med couscousen när 4 minuter av koktiden återstår. Häll av vattnet och blanda med citronolivolja. Smaka av med svartpeppar.
  3. Stek laxen på medelstark värme 2 minuter per sida, salta och peppra.
  4. Servera med broccolicouscous och citronklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.