Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé i ugn med ris och grönsaker

 
Skriv ut

Innehåller mycket nyttigt fett. Snabb och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka fullkornsriset. Gör i ordning laxen genom att strö citronpeppar på laxens båda sidor och pensla på lite olivolja.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form tillsammans med grovhackad lök och paprika. Sätt in formen i ugnen och låt den stå inne i ca 15-20 minuter på 225 grader.
  3. Koka upp en kastrull med vatten och lägg i broccolin i ca tre minuter. Hacka därefter broccolin i mindre bitar och blanda med det färdigkokta riset och lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.