Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med svamp och lök

 
Skriv ut

Mycket lätt att göra och framförallt väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort skinnet från laxfilén.
  2. Hacka svampen fint och hacka löken och fräs hacket i margarin tills vätskan kokat in. Blanda i ost och örter och smaka av med salt och peppar.
  3. Lägg laxen på en plåt med bakplåtspapper och fördela fyllningen över. Baka laxen i 225 grader i ca 20 minuter.
  4. Till såsen tar man en kastrull och blandar i crème fraiche, vatten och fiskbuljong och låt det koka upp. Red såsen med maizena och tillsätt pressad citron. Smaka av med salt och peppar. Skär slanggurkan i små tärningar och tag dessa i till sist.
  5. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.