Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé och ugnsrostade grönsaker

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Min första maträtt efter tre månader med Itrim. Himmelskt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö ett lager grovt salt eller havssalt på en ugnsfast form. Lägg laxen i formen. Strö ev lite salt även ovanpå.
  2. Skär grönsakerna i strimlor och lägg i en annan form, salta och skvätt på lite olja.
  3. Sätt in båda formerna i ugnen i ca 20 minuter.
  4. Serveras till exempel med ris eller lägg till potatis i pannan med grönsaker om du vill ha mer kolhydrater till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.