Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med ädelostsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

GI recept på laxfilé med ädelostsås. Enkelt, snabbt och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta chilifrukten i en torr het stekpanna tills den blir skrynklig och mörknar utan att brännas. Ta ur kärnorna om du vill ha mildare smak. Blanda samman chili, crème fraiche, ost, fond och vatten. Mixa till en slät sås.
  2. Bryn smöret i en stekpanna. Stek laxfiléerna ca 2 min på varje sida.
  3. Värm hastigt såsen när det är dags att servera laxen och tillsätt hackad oregano.
  4. Serveras med fullkornspasta eller råris. Fungerar även bra med bara broccoli till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.