Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé med cambozolaost och vitlökssås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabb och lättlagad rätt som kan serveras med kall vitlökssås eller varm cambozolasås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200º. Lägg de tinade eller färska filéerna med skinnsidan nedåt i en smörad ugnsform. Salta och peppra. Skala och kärna ur avokadon. Skiva de i tunna skivor och lägg på laxen. Lägg på osten i små bitar överst. Gratinera mitt i ugnen ca 20 minuter.
  2. Servera med pressad potatis, vitlössåsen och en grönsallad.
  3. Får du ost över och vill ha en varm sås istället, så blanda ihop såsen och resten av osten och värm i en kastrull

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Matglad-54 29 mars 2009

    Gjorde den här rätten till söndags middag, toppen god!!!!!! Full poäng!!!!!!!!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.