Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfyllda spättarullader

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det godaste jag vet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filéerna och dela på laxbitarna så de är lika många delar som spätta filéer. Fördela laxen på spättafiléerna, rulla ihop och lägg i en ungssäker form. Blanda vin med grädde, hummerfond, lime/citronsaft, potatismjöl, dill och stenbitsrom. Häll över fiskrullarna.
  2. 225 grader C ca 20-25 min (beroende på hur tätt du packat rullarna). Garnera ev med räkor och resterande delen av stenbitsrommen innan servering.
  3. Serveras fördelaktigt med pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pingu 4 oktober 2008

    Himmelskt gott! Tack för ett fantastiskt recept:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.