Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Även detta ett recept från min svägerska. Enkelt och snabbt och mycket gott. Både till vardags men även en utmärkt festrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 225° 15 – 20 minuter
  2. Lägg en halv laxskiva på varje file och rulla ihop. Lägg ner rullarna i en ugnsfast form. Salta och peppra lätt.
  3. Blanda vin, grädde, potatismjöl, ost, senap, gräslök och ev vitlök. Låt koka ihop. Häll detta över fisken
  4. Gratinera i mitten av ugnen.
  5. Serveras med gröna ärtskidor och pressad potatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fysis 28 juli 2009

    Denna rätten har jag gjort massor av gånger! Går alltid hem. Såsen däremot blandar jag ihop kall o häller över. Stenbitsrom, majonnäs, creme fraiche, citronpeppar, matlagningsgrädde mm. Supergott!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.