Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgratäng med spenat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod! Lätt och snabb! Servera gärna med ris och sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Smörj en form. Fördela spenaten i botten och lägg på laxen. Salta lite. Blanda ihop alla ingredienser utom osten och häll över lax och spenat. Strö över den rivna osten. In i ugnen i 200° i 25 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gusronte 26 juli 2009

    riktigt, riktigt god gratäng! tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.