Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxgryta med örter, citron och tomat

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Laxgryta med tomater, pinjenötter, citron, vitt vin och örter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxfilén i 2 cm stora kuber. Skär bort skalet från citronen och ta bort eventuella kärnor. Skär citronen i 1 cm stora tärningar. Dela tomaterna, skär bort kärnhuset och skär tomatköttet i tärningar eller strimlor.
  2. Hetta upp en stekpanna. Tillsätt olivolja och stek laxtärningarna runt om i 3-4 minuter. Låt sedan pinjenötter, tomater, citron, örter och vin steka med i 1-2 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt färsk pasta blandad med parmesan, olivolja, salt och peppar samt med en blandad grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.