Gör en krämig, röd sås med paprika och chilipeppar som ett utsökt tillbehör till en grillad laxkotlett.
Instruktioner
- Lägg folie på en grill eller på ugnsgallret. Placera mitt i ugnen. Sätt på högsta värmen.
- Blanda senap och färskpressad citron väl. Pensla laxkotletterna och täck med plastfolie. Placera i kylskåp i 10 minuter.
- Rosta paprikan på grillen, skölj med kallt vatten och dra av skalet. Hacka den sedan i matberedaren. Använd knivbladet. Häll på youghurt, crème fraiche, torkad dragon, chilipeppar och salt. Se till att allt blir väl blandat.
- Lägg laxkotletterna på folien i den förvärmda ugnen och grilla dem 3 minuter på varje sida.
- Fördela såsen på fyra tallrikar och placera en laxkotlett på varje. Garnera med en dragonkvist och servera genast. Spröda grönsaker som t.ex. sparris passar bra till.
Publicerat den
29 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar