Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxlasagne

 
  • Serverar: 1-6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En av min sons absoluta favoriträtter (fast han har aldrig gillat vare sig spenat eller lax) :D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ett lager gröna lasagneplattor i botten på en ugnsfast form. Lägg på strimlad lax och finklippt dill
  2. Varva plattor, lax och dill
  3. Blanda grädde med fiskbuljong och häll över
  4. Toppa med riven västerbottenost.
  5. Grädda enligt anvisningarna på lasagnepaketet, beroende på om du använder färska eller torkade lasagneplattor.
  6. Jag använder här inga mått utan du får själv bestämma hur mycket eller lite laxlasagne du vill göra.....och därefter anpassa vätskemängden. Jag brukar iaf använda ca 400 g rökt lax.
  7. Servera med en god sallad till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.