Laxfilé, spenat, ricottaost, tomatsås och finrivet citronskal smakar mycket gott i denna snabbgjorda lasagne.
Instruktioner
- Tina spenaten i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka bort, det tar 10-15 minuter.
Låt spenaten kallna.
- Stöt fänkålsfröna i en mortel. Tillsätt fänkålsfrön, salt, peppar, ricotta, finriven parmesanost och finrivet citronskal till spenaten. Rör om.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär laxen i tärningar. Skär lasagneplattan i 7 cm breda bitar. Varva spenatblandning, lax, lasagneplattor, tomatsås och matlagningsgrädde i en smord, ugnsfast form. Börja och avsluta med tomatsås.
- Grädda lasagnen i ugnen ca 25 minuter. Strö på finrivet citronskal och finriven parmesanost.
Servera lasagnen med en god sallad.
Publicerat den
8 maj 2013
Liknande recept
Skriv kommentar