Laxlasagne med fetaost

Mycket gott!

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: lax, lasagne

Ingredienser

400 g skinn- och benfri laxfilé
400 g fryst bladspenat
150 g fetaost
500 g keso
2 vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater med örter (400 g)
½ dl vitt vin
Ca 9 lasagneplattor
Olja
Salt
Vitpeppar

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-6
Visningar:
1140
Sparat:
31

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.
Tina spenaten enligt anvisning på förpackningen. Pressa ur vätskan ur spenaten.
Blanda spenaten med smulad fetaost, keso och pressad vitlök.
Krydda med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar.
Skär laxen i ca 2 cm stora bitar och blanda med krossade tomater, vitt vin och ½ tsk salt.
Lägg ut hälften av spenatröran i en oljad ugnssäker form, ca 20x30 cm. Varva sedan lasagneplattor och laxröra och avsluta med resten av spenatröran.
Grädda lasagnen mitt i ugnen ca 30 minuter. Låt stå och vila ca 10 minuter.

Servera gärna med en tomatsallad.

LIKNANDE RECEPT

Laxlasagne recept
över 2 månader
av Jessika
över 2 månader
av Calvaro
över 2 månader
av Bojka
över 2 månader
över 2 månader
av Cilluz
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.