Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxlasagne med spenat och fårost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

MUMS!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i bitar. Blanda vin, kall buljong och mjöl i en kastrull. Koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar. Lägg ner laxen och låt sjuda 3-4 min.
  2. Grovhacka spenaten och fräs den i smör i en stekpanna. Pressa över vitlök. Häll över grädde och fårost. Blanda till en grön sås.
  3. Blanda passerade tomater med salt och chili- eller cayennepeppar. Varva fiskblandningen, spenatsås och tomatsås med lasagneplattor i en ugnssäker form. Avsluta med tomatsås och strö över riven ost. Grädda på 225° i ca 30 minuter i nedre delen av ugnen.
  4. Om den får ”för mycket färg” innan den är klar kan man lägga folie över en stund. Servera gärna med en fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.