Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxomelett

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gillar du lax och tycker att omelett är en bra lunch- eller kvällsrätt, då är det här ett recept för dig. Receptet går också bra att fördubbla.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman ägg, vatten, salt och peppar. Blanda ner spenat och gräslök. Ta bort spenatstjälkarna först om de är grova. Hetta upp smöret i en liten stekpanna. Häll i äggsmeten. Sänk värmen och dra in smeten mot mitten med en gaffel och vippa pannan så att smet rinner ut mot kanterna. Stek tills omeletten stelnar men fortfarande är krämig på ytan. Lägg på laxskivorna. Vik ihop och stjälp upp omeletten på en tallrik. Servera genast. Det är även fint att garnera omeletten med färsk körvel eller persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.