Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpaj med bladspenat

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna finns alltid på jul- och påskbordet! Jag brukade ta 2 dl vetemjöl och 1 dl grahamsmjöl. Nu på senare tid använder jag ofta pajdeg med dinkel. Se recept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förgrädda pajdegen ca 10 minuter. Krama under tiden ur vattnet på den tinade bladspenaten. Fräs purjon i smör i en stekpanna.
  2. Varva fyllningen i en pajform och häll på äggstanningen.
  3. Grädda i 200º i ca 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.