Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpaj med dill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En enkel paj som smakar utsökt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop pajdegen och låt den stå och vila kalt ca ½ timme. Tryck ut den i en pajform hacka lufthål med en gaffel i pajbotten. Sätt in den och förgrädda ca 10 minuter.
  2. Ta ut pajskalet lägg i laxen skuren i bitar och strö över den finklippta dillen. Gör i ordning äggstanningen genom att blanda ihop alla ingredienser. Häll den sedan över laxtäcket och sätt in den i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.