Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpaj med romsås

 
Skriv ut

Bra att bjuda på.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop pajdegen. Låt vila kallt i 60 minuter. Tryck ut i en pajform. Förgrädda i 200 grader i 10 minuter.
  2. Vispa samman ägg och grädde, tillsätt dill och purjolök. Lägg ut laxstrimlorna i pajskalet och häll över äggstanningen.
  3. Grädda i 200 grader i 30-40 minuter.
  4. Romsås: Blanda gräddfil, majonnäs, stenbitsrom, gräslök, salt, peppar och crème fraiche. Låt stå och dra en liten stund.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.