Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpanna med Dijonsenap och pilgrimsmusslor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

jättelätt och supergod laxrätt. Pilgrimsmusslorna kan uteslutas. Om man inte har lax kan man ta någon annan fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda hummerfond, crème fraiche, grädde och vin. tillsätt senap. Värm såsen och tillsätt lax i bitar, dill och rom, sjud i 10 minuter. Lägg i pilgrimsmusslorna mot slutet av tiden.
  2. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.