Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpanna med kantareller, enbär och lingon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabblagat med en underbar smak av vilt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i bitar, ca 2x2 cm. Bryn bitarna i smör i en panna ca 2 minuter. Lägg laxen på ett fat och stek färefter kantarellerna gyllene.
  2. Vispa ihop matlagningsgrädde, mjöl, soja, balsamvinäger, gelé, fond och kryddor. Häll i pannan med kantarellerna. Tillsätt laxen och låt alltsammans koka ca 3-4 minuter. Strö över lingon.
  3. Servera panna med ris eller potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.