Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpasta med apelsin och basilika

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en lättlagad och snabb festrätt, som alltid uppskattas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
  2. Fräs grönsakerna i matfett eller olja i en stepanna . Häll på buljong och matlagningsgrädde och låt koka upp. Låt koka ca 5 minuter tills grönsakerna är halvmjuka. Smaka av med apelsinjuice, basilika, salt och peppar. Red ev med maizena.
  3. Lägg i laxtärningarna och låt dem sjuda försiktigt ca 5 minuter eller tills laxen är genomkokt. Blanda med pasta och strö över parmesanost och krydda med svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.