Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpasta med dill och pepparrot

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämigt och krispigt på samma gång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär gurkan och rädisor i tärningar.
  3. Sjud upp crème fraiche, salt, peppar, vitlök, dill och pepparrot i en panna.
  4. Skär laxen i kuber och lägg ner den i såsen tillsammans med gurka och rädisor. Låt puttra några minuter tills du känner att laxen är färdig.
  5. Spola pastan hastigt i kallt vatten och låt den rinna av. Rör ner den ännu ljumma pastan i såsen.
  6. Riv salladen i bitar och blanda ner den. Dekorera med dill och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.