Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpastasallad med rosépepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt när du har pasta över och vill göra något enkelt men samtidigt väldigt gott och fräscht!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda pastan med olja, vinäger och salladskrydda. Ta bort skinnet och dela laxen i bitar. Blanda med pasta, skivad gurka och máchesallad.
  2. Blanda alla ingredienser till såsen.
  3. Servera pastasalladen med sås, melonklyftor och grissinipinnar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.