Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Den här puddingen är mera salt än söt. Underbart god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form. Lägg ett lager skivad potatis i botten på formen. Strö över dill och peppra.
  2. Varva lax, lök, potatis och dill och peppra mellan varven. Avsluta med ett lager potatis.
  3. Vispa mjölk eller grädde med äggen och häll det över laxpuddingen. Klicka lite smör på toppen och grädda i 225° i 30 minuter.
  4. Täck med folie när potatisen fått färg. Laxpuddingen är klar när äggstanningen har stelnat. Servera med det skirade smöret.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.