Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxpudding med smak av timjan & rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En klassiker i ny tappning....

Ingredienser

Instruktioner

1. Börja med att skiva den skalade potatisen. Förväll fem minuter i saltat vatten. 2. Skiva löken tunnt och dela laxen i mindre bitar. 3. Blanda ihop äggen och mjölken till en smet, salta och peppra. 4. Lägg potatis i botten på en form, lax och lök därefter, tillsätt örterna och krydda med salt och peppar. Potatis överst. 5. Slå till sist över äggstanningen och grädda i 225 grader i ca 30 min. 6. Om du vill kan du göra på rå potatis förläng gräddningstiden till ca 50-60 min. 7. Servera med skirat smör, en citronklyfta och lite gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.