Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxfilé täckt med grädde och ost

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Jag är ingen fiskälskare men denna laxrätt är fantastiskt god, särskilt om man serverar den med hemmagjord potatismos eller pressad potatis.

Ingredienser

Instruktioner

Krydda laxfiléerna på båda sidorna med örtkryddor, citronpeppar och svartpeppar. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Häll över citronsaft. Blanda grädde och riven ost. Häll det över laxen och in i ugnen i 200 grader i 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.