Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemmagjord laxröra

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En god fyllig laxröra som passar perfekt till snittarna, crustaderna, förrätten eller till den bakade potatisen.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka löken och dillen. Skär laxen i ca 0,5 cm * 0,5 cm rutor. Rör ihop crème fraiche, majonnäs och gravlaxsåsen i en skål. Rör ner löken och dillen. Pressa i citronen och krydda med citronpeppar. (Jag brukar Krydda så hela “ytan” täcks) Blanda väl! Rör ner laxen och rör om ordentligt så det blir jämnt fördelat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.