Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxröra med äpple

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Varmrökt lax och äpple är väldigt goda smakkombinationer och samsas här i en krämig röra på grovt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Se till att det inte finns några ben kvar i laxen. Dela den i bitar. Blanda senap, créme fraiche och majonnäs. Tärna äpplet fint och blanda ner det och laxbitarna. Klipp ner ca ½ ask kryddkrasse. Vrid över lite vitpeppar.
  2. Hit kan förberedas.
  3. Fördela röran på bröden. Garnera med finklippt krasse och några äppeltärningar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.