Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxros med räckhack

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongod och enkel förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär salladen och lägg ett eller två blad på varje tallrik. Du kan också strimla salladen.
  2. Vik laxskivorna och forma dem som en rund ring som får bilda rosen.
  3. Rör ihop majonnäs och gräddfil.
  4. Skala räkorna och hacka eller klipp dem i mindre bitar. Blanda ner i såsen. Smaksätt med riven pepparrot.
  5. Spara de finaste dillkvistarna till garnering. Finhacka resten och rör ner i såsen.
  6. Dela upp räkhacket på de fyra tallrikarna. Placera laxrosen i mitten och garnera med en dillkvist.
  7. Servera med en rostad brödskiva. Räkhacket kan förberedas, men rätten som helhet blir fräschast om den läggs upp på tallrikarna strax före serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.