Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxrullar med pepparrot och svarta sesamfrö

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mumsig buffémat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut 1 m plastfilm på en köksbänk. Lägg laxskivorna omlott på plastfilmen.
  2. Blanda färskosten med pepparroten i en skål. Bred osten på laxskivorna, försiktigt. Rulla ihop laxen till hårda korvar, med hjälp av plastfilmen. Låt stå i frysen cirka 30 minuter.
  3. Skär upp laxrullarna i stubbar om cirka 3-4 cm. Rulla stubbarna i svarta sesamfrön och res dem upp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.