Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxrulltårta med skaldjursmousse

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Det här låter riktigt smarrigt! Ska testa det nu i jul... Det va riktigt gott det här! Men det här receptet räcker till iaf 20 pers... vet inte riktigt hur dom har räknat där jag hittade receptet... Vi skar rullarna i ca 1/2 cm tjocka bitar... bättre att ta fler tunna än en tjock bit...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt räkorna rinna av, blanda samman ingredienserna och rör ner det i crème fraiche. Smält gelatinbladen, rör ner i röran låt stå en stund. Lägg den skivade laxen på plastfilm, bred över räkröran och rulla ihop som en rulltårta. Låt stå kallt ett par timmar, ev "stödfrys". Skär i bitar och lägg upp på smörstekt vitt bröd garnera med dill & citron, eller servera den på en fräsch salladsbädd.
  2. Tips! Mixa olivolja, gräslök och dill till en grön örtolja och ringla över strax innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.