- Serverar: 3-4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Pasta al Salmone som det heter på italienska, är en otroligt god och superenkel pastarätt!
Laxsåsen gör du under tiden pastan kokar, den är mycket snabb att tillaga.
Instruktioner
- Koka upp vatten till pastan med grovt salt, ca 1 tsk.
- Skär laxen i tärningar och lägg i en stekpanna tillsammans med lite olja, låt laxen steka lite tills den får lite färg. Tillsätt grädden efter någon minut och rör om ordentligt. Låt stå någon minut till.
- Det kan hända att ni får stänga av värmen innan pastan är färdig men det är inget problem, bara ni ser till att röra om ordentligt.
- När pastan är färdigkokt så häll över den i stekpannan tillsammans med såsen och rör om ordentligt innan du förbereder tallrikarna. Krydda med svartpeppar.
Hoppas det smakar!
Publicerat den
12 juni 2009
Liknande recept
Skriv kommentar