Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsallad med chutney- och currydressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt sommarmat! Denna rätt kan man både göra som en förrätt, som en huvudrätt, eller ha på buffébordet. Servera gära med ett gott bröd till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på grill, 250 grader. Skär laxen i tunna skivor och lägg på bakplåtspapper på en plåt. Krydda med salt och peppar. Bre på mango chutney. Skala morötterna. Koka morötter och sockerärtor i ca 1 minut i lättsaltat vatten. Spola dem sedan kalla i vatten. Skiva champinjoner och lök. Dela körsbärstomaterna och salladen. Smaksätt créme fraiche med curry. Blanda alla grönsaker med olja. Stek laxen i övre delen av ugnen i 1-2 minuter. Servera laxen på salladen med dressingen till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.