Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsallad i tunnbrödskorgar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fyll tunnbrödskorgar med laxsallad och servera dem som förrätt eller kvällsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Pensla brödskivorna med vatten och låt dem ligga på en plåt i ugnen, 2 minuter. Lägg varje skiva över en upp och nervänd kopp forma efter koppen. Låt torka. Vänd och lägg på uppläggningsfat eller tallrikar. Blanda lax, ägg, ärtor, kesella, majonnäs och dill i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar. Lägg sallatsbladen två och två i korgarna. Lägg en boll av laxsallad i varje korg. Dekorera med tomater, citron och dill.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • melonia 31 januari 2012

    Detta låter mumsigt, det ska jag prova att göra nån dag. Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.