Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxsallad med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fräscht, krispigt och matigt möter syrligt, sött och salt i en färgsprakande sommarsallad. 295 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dressing: Finhacka ingefäran, pressa limjuicen. Blanda med lag och salt.
  2. Skölj sallad, sugar snaps och tomater. Riv salladen i munsbitar, skär sugar snaps på snedden och dela tomaterna. Varva grönsakerna på ett fat eller i en salladsskål.
  3. Häll av och skölj matvetet, pressa vitlöken. Fräs matvete och vitlök i oljan i 2 minuter. Fördela över grönsakerna.
  4. Stek laxen gyllene runt om på medelvärme i stekpanna 5 minuter.
  5. Bryt isär laxen och fördela över salladen. Häll över dressing och klipp över gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.