Instruktioner
Skär laxen i ca 2 cm stora tärningar. Skölj och skär salladslöken i 2 cm långa bitar. Kärna ur och skär paprikan i små tärningar. Finhacka vitlöken
Värm upp olja i en gryta och fräs salladslök, paprika och vitlök på svag värme ett par minuter utan att de tar färg.
Rör samman kokosmjölk och cyrrypasta och blanda ner det i grytan tillsammans med buljongen. Koka upp och lägg i laxbitarna. Sjud tills laxen är kokt, 3-4 min.
Smaka av med fishsauce och pressad lime. Garnera med basilika eller koriander.
Kanon gott, tackar! /David
Superb, Väldigt gott
Kul att ni gillar det. Har blivit en av våra "fredags-favoriter" Kriterierna för en sån är "snabb, god och lite lyxig" ;)
Kanongott. Jag hade ingen röd currypasta hemma så jag tog vanlig gul curry och sambaloelek.