Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagade och underbart goda! Ett tips är att ha romsås och kokt potatis till! Annars är de perfekta som plockmat / buffémat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 125 grader.
  2. Skiva laxen i åtta ca 1 ½ cm breda skivor. Trä upp dem på träspett och lägg i en långpanna eller ugnsfast form.
  3. Pensla spetten med olivolja och strö över salt och peppar.
  4. Stek spetten i ugnen i 5-7 minuter. Ta ut dem ur ugnen när det fortfarande finns en liten rå kärna kvar. Fisken blir färdig av eftervärmen. Hacka öreterna och strö över före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.