Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxtartar

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

De här läckra tartarerna passar som tilltugg till fördrinken, förrätt eller på buffé. Tänk bara på att rå lax bör djupfrysas tre dygn innan man tillagar den på det här viset.

Ingredienser

Instruktioner

Tärna laxköttet fint. Krydda med salt, socker, vitpeppar och senap. Ställ kallt till servering. Skär gurkan på längden. Rör ner forellrom, dill och gräslök i laxröran. Forma runda tartarer och slå en gurkskiva om varje. Servera tartarerna på spisbröd och garnera med dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.