Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laxtoast med krispiga grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Trots alla nymodigheter kan väl få rätter överglänsa laxen som den mest uppskattade av alla entrérätter. Pepparrot är ett av de klassiska tillbehören och knapriga grönsaksstavar till är både gott och nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta det vita brödet eller värm knäckebrödet och låt det sedan svalna.
  2. Bred på majonnäs och pepparrot. Täck med lax och garnera med en dillkvist.
  3. Skölj och ansa grönsakerna, skär dem i stavar och servera dem råa och knapriga till laxtoasten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.