Dela en lite större aubergine på längden och gröp ur innehållet med sked. Tärna innehåll och stek det i olivolja och lägg åt sidan. Stek även skalen lite grann.
Stek köttfärsen i smör. Lägg i det stekta aburigineinnehållet. Låt smälta ihop lite. Tillsätt tomatpuré och krydda.
Ostsås:
Koka ihop grädde och philadelphiaosten och tillsätt CF, låt koka upp och tillsätt den rivna osten. Smaka av med vitpeppar, salt kanske finns så det räcker i osten.
Fyll aubergineskalet med köttfärsen varvat med ostsåsen. Gratinera i 225 grader varm ugn.
Jättegott. Åt detta till lunch idag. Jag delade på receptet och det gick bra. Jag älskar aubergin. Detta var ett nytt recept för mig. Gott med ostsåsen.
Tack för receptet.
MLia16 september 2009
Kalasgott! T.o.m min sambo tyckte om att, å han e lite skraj för grönsaker å nua maträtter =)
Tack så mkt
Supergod - hela familjen tyckte den var god.
Jättegott. Åt detta till lunch idag. Jag delade på receptet och det gick bra. Jag älskar aubergin. Detta var ett nytt recept för mig. Gott med ostsåsen. Tack för receptet.
Kalasgott! T.o.m min sambo tyckte om att, å han e lite skraj för grönsaker å nua maträtter =) Tack så mkt
Underbart gott, kommer laga det många gånger :)