Lchf bröd recept

Laddar...
Din sökning gav 68 träffar
lchf inspirerat bröd! Riktigt sma..

Inspirerat skriver jag eftersom det är lcfh tänkande i skapandet av detta receptet, men eftersom det tvistas om huruvida kruskakli verkligen är tillräckligt låg på kolhydrater för att ingå i lcfh, tyc..

LCHF bröd

Här har ni ett bröd påminner om vanligt bröd, mjukt o gott i konsistensen... Lägger in en bild när jag själv nu provat dem o tagit ett eget kort! Till er som redan sparat detta receptet vill jag b..


LCHF- Bröd

Mycket gott bröd för LCHF-aren när suget efter bröd blir stort. Håller flera dager i kylen.
Naanbröd substitut LCHF

Gjorde ett expriment med utgångspunkt från ett Naanbröd recept . Vi skulle äta en indisk kycklinggryta och sonen ville ha något brödlikt till. Det blev så pass bra att vi numer har det även till tacos..
LCHF - Limpa!

Godaste limpan! Jag äter den med bregott, philadelphia, västerbottenost och körsbärstomater. Värsta lyxmackan! Originalreceptet är hämtat härifrån: http://ordinationer.wordpress.com/2009/12/02/nytt-..Kolhydratsnålt bröd!

Detta är mitt recept på ett bröd med få kolhydrater (LCHF-känsla). Det innehåller även mycket proteiner, vilket gör det perfekt för den som tränar!


Kesobröd

Mycket enkelt att göra detta bröd! Gott och nyttigt var det med. Kanon om man vill äta bröd och om man äter GI eller LCHF-kost.


Lavalax - ädelostöverbakad lax me..

Egentligen en utvidgning av ett recept på ädelostöverbakad laxfilé, men har på egna meriter blivit en klassiker i vänkretsen. Lite pillig att göra första gången – mår bra av träning. Laxbitarna bör..

LCHF Frallor

Är inte alls lika kompakta som LCHF-bröd brukar bli och smälter i munnen. Avnjuts förslagsvis nybakta med smör och gräddost. Fungerar utmärkt som hamburgerbröd med sesam istället för vallmo eller varf..


Broccoliroyal à-la Anderstam

En idé som blev så lyckad så jag även tog med mitt namn i receptnamnet. Mycket lättgjord och den lufttorkade skinkan ger en fin smak till resten av rätten. Rätten går även att bjuda människor som ba..


Nötbröd-LCHF 2
Nötbröd-LCHF 2

Ett gott och bra alternativ för oss som har valt bort kolhydraterna i kosten. Det här är ett betydligt "brödigare" (och godare) alternativ än mitt andra Nötbröd-LCHF 1
LCHF Mandelbröd
LCHF Mandelbröd

Hittade detta recept och det är verkligen super. Blanda ihop allt, in i mikron ca 2 min - färdigt!!! Obs! Var noga med mandelkvaliteten om du gör eget mjöl. Kolhydratmängden varierar. Coops är bra.