Lchf bröd recept

Laddar...
Din sökning gav 100 träffar
lchf inspirerat bröd! Riktigt sma..

Inspirerat skriver jag eftersom det är lcfh tänkande i skapandet av detta receptet, men eftersom det tvistas om huruvida kruskakli verkligen är tillräckligt låg på kolhydrater för att ingå i lcfh, tyc..


LCHF bröd

Här har ni ett bröd påminner om vanligt bröd, mjukt o gott i konsistensen... Lägger in en bild när jag själv nu provat dem o tagit ett eget kort! Till er som redan sparat detta receptet vill jag b..


LCHF sesambröd

Mycket saftigt och gott LCHF-bröd som bakas i långpanna. Ät som frukostmacka eller använd som hamburgerbröd. Det här brödet passar till det mesta! Och det är mycket enkelt att baka.LCHF- Bröd

Mycket gott bröd för LCHF-aren när suget efter bröd blir stort. Håller flera dager i kylen.

Naanbröd substitut LCHF

Gjorde ett expriment med utgångspunkt från ett Naanbröd recept . Vi skulle äta en indisk kycklinggryta och sonen ville ha något brödlikt till. Det blev så pass bra att vi numer har det även till tacos..
LCHF - Limpa!

Godaste limpan! Jag äter den med bregott, philadelphia, västerbottenost och körsbärstomater. Värsta lyxmackan! Originalreceptet är hämtat härifrån: http://ordinationer.wordpress.com/2009/12/02/nytt-..LCHF scones/tekakor

Ett jättegott recept på LCHF bröd. Kan varieras mellan scones eller tekakor. Degen är också en bra grund till tex pizza...


LCHF Räkmacka

Har saknat räkmackor så otroligt mycket men sen så tänkte vi att vi kunde prova att göra räkmackor med LCHF ostfrallsbotten och det fungerade perfekt :)


Kolhydratsnålt bröd!

Detta är mitt recept på ett bröd med få kolhydrater (LCHF-känsla). Det innehåller även mycket proteiner, vilket gör det perfekt för den som tränar!


Kesobröd

Mycket enkelt att göra detta bröd! Gott och nyttigt var det med. Kanon om man vill äta bröd och om man äter GI eller LCHF-kost.


Lavalax - ädelostöverbakad lax me..

Egentligen en utvidgning av ett recept på ädelostöverbakad laxfilé, men har på egna meriter blivit en klassiker i vänkretsen. Lite pillig att göra första gången – mår bra av träning. Laxbitarna bör..LCHF - Oopsies

Ett enkelt och gott alternativ till bröd för alla som inte äter kolhydrater. Fantastiskt gott med smör och ost till mellanmål eller frukost.