Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

LCHF kex/bröd

(1 kommentar)  
Skriv ut

Supergott!!!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka pinjekärnor lite grovt, blanda alla ingredienserna och låt stå i 30 min för att svälla. Bred ut på 2 plåtar klädd med bakplåtspapper. Grädda i ugn i ca 1 tim 15 min, tills spröda. 150°C

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annbok 23 september 2012

    Goda knapriga kex. Jag tog hälften pumpafrön och hälften solrosfrön, annars som receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.