Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Bröd - LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

LCHF-kost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela äggula och äggvita i varsin bunke. Häll keson i durkslag så att den får rinna av lite.
  2. Blanda ned riven ost, keso, bakpulver och kryddor med äggulorna. Mixa ihop med t.ex. mixerstav.
  3. Vispa äggvitan tills den blir hård, vänd sedan ned den försiktigt i den andra bunken.
  4. Klicka ut smeten på bakplåtspapper, klicka rågade matskedar då blir det ca 12 st bröd per plåt (alltså 2 plåtar)
  5. Grädda i ugn, 275 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MLia 4 oktober 2009

    Hejsan, hur länge ska de vara i ugnen då? Ska det verkligen vara 6 ägg??

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.