Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Supergod och kladdig chokladkaka att servera med grädde!

Ingredienser

Instruktioner

Micra smöret så att det blir mjukt men inte smält. Vispa ihop med äggen. Blanda kaffet, sukrinet och kakaon. Blanda sedan ihop alla ingredienserna och tillsätt till sist nötterna. Smöra en form och grädda kakan i cirka 15 minuter i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • carrie83 25 februari 2010

    I vilket skede ska man lägga i fiberhusk?

  • BettanBettanBettan 27 februari 2010

    Jag blandade ner fiberhusken på slutet strax innan nötterna.

  • Christinahelmersen 11 juni 2011

    Ledsen. Jag ville hitta en bjudkaka men den här smakar ingenting trots sin ganska höga kakoinnehalt. Desvärre är socker en smakbärare. Jag har kört lchf i 9 månader o är rätt avvand på sött men den här kan jag inte bjuda andra på. Själv tar jag hellre en bit 86% choklad om jag skulle bli sugen.

  • Jess-ab 18 februari 2013

    Testade denna i helgen. Såg så god ut! Blev inte jättegod. Inte heller kladdig. Men jag kanske hade den inne i ugnen för länge. Smakade inte så mycket. Men jag använde stevia som sötningsmedel. Och tog kanske förlite..... Får testa o baka om igen!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.