Smörj en form med löstagbarkant. Låt det brynta smöret svalna lite, tillsätt chokladen i bitar. Vispa ägg fluffigt, min 5 min. Tillsätt philadelphian i omgångar under vispningen. Rör sedan ner chokladsmöret och blanda väl. Häll smeten i formen och strö över mandlar/nötter. Grädda i mitten av ugnen 15-20 min, 200 grader. Servera med grädde, (LCHF glass) eller bär.
Jag ska i nästa vecka ha 20årskalas och har försökt i en bra tid tillbaka att hitta några goda LCHFrecept till min mor som håller väldigt fast på den "dieten". Ska absolut göra denna kaka som special-tårta till henne!
TackTack!!!
oooh, detta låter såå smarrigt! Måste testas!
Jag ska i nästa vecka ha 20årskalas och har försökt i en bra tid tillbaka att hitta några goda LCHFrecept till min mor som håller väldigt fast på den "dieten". Ska absolut göra denna kaka som special-tårta till henne! TackTack!!!