Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandel- och äggvåfflor LCHF

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Spröda och fina våfflor, passar som dessert, tillbehör till soppa eller i stället för bröd till en liten förrätt. Med kokosmjölk innehåller hela satsen 11- 12 gram kolhydrater, med grädde 17 - 18 gram kolhydrater. Det blir 6 - 8 våfflor. Gör dem så tunna som möjligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen lätt, blanda i de torra ingredienserna. Vispa till en slät smet. Tillsätt mandelmjölken/grädden.
  2. Låt svälla minst 15 minuter.
  3. Grädda på medelvarmt järn som smörjs med smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.