Lchf godis recept

Laddar...
Din sökning gav 20 träffarAlexandra´s LCHF Hallon & Lakrits..

Jag har testat mig fram och hittade de exemplariska receptet på gelehallon med lakritssmak. Jag köpte mig två flaskor drink smaksättare, i detta fall med hallonsmak och lakritssmak. Blev super! Testa ..
LCHF-Nutella

Hasselnötskräm har varit en stor favorit hos mig, men ärligt talat skippar jag gärna sockret. Så jag gjorde en hemmagjord med stevia strö istället för vanligt socker! Och den är dessutom hur god som h..Alexandra´s LCHF undrebara lakrit..

Jag har testat mig fram och hittade de exemplariska receptet på gelehallon med lakritssmak. Jag köpte mig en flaska drink smaksättare, i detta fall med lakrits. Blev super! Testa och lämna ett omdömme..


LCHF - Mockacrème med riven choklad
LCHF - Mockacrème med riven chokl..

Syndigt gott utan att vara så väldigt syndigt. Alternativt kan kaffet bytas ut mot samma mängd Dooley's. Lägger upp en bild när jag gör den här efterrätten nästa gång - jag lovar! ;)
LCHF - Mandelchokladbollar
LCHF - Mandelchokladbollar

Detta är en variant av chokladbollar som är ett populärt fikabröd på bordet, speciellt bland barnfamiljer. Enkelt för barn att göra och så försvinnande gott. Perfekt att göra en stor mängd och frysa ..

Lchf - småkakor
Lchf - småkakor

Efter att ha hört kommentaren "blir du sugen ta en matsked bregott istället" så föddes idén för detta recept. Det finns ju vitlökssmör, varför inte annat smaksatt smör?