Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pajdeg LCHF

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta pajdegsrecept blir precis lika bra som "vanlig" pajdeg, Kan även användas som pizzadeg om man vill. Där blir det dock lite skillnad men fullt godtagbart ändå. Po fiber och Fiber husk eller Psyllium finns att köpa på alla vanliga livsmedelsbutiker. Sök på hyllan för glutenfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en matberedare och kör tills degen blandats ordentligt och går ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform ca 25 cm i diameter även upp på kanterna. Förgrädda ca 5-10 min i 200°
  2. Fyll med valfri fyllning t.ex. kantareller, bacon, ost, skinka, äggstanning mm och grädda sen igen. Följ ett vanligt paj recept med en fyllning som uppfyller LCHF.
  3. Pajdeg till en hel paj innehåller 2,5 kolhydrater.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Ahellen 7 november 2011

    Gjorde en skaldjurspaj med detta recept i helgen. Supergod!! Pajdegen var minst lika god som vilken annan pajdeg som helst :)

  • evaullabritt 26 februari 2014

    God paj, men degen klarade inte en blöt fyllning. Botten löstes upp, men kanterna blev frasiga och fina.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.